Jul & nytår
Jul & nytår
Jul & nytår
Den store julefrokost
Min. 10 kuverter
Forret:
- Marinerede sild m/ karrysalat
- Stegte sild med sauce “tatar”
- Rejer i trængsel med halve æg og mayonaise
- Røget ørred salat med karse og dild
Hovedret:
- Rilette af kylling med dijonnaise og sennep pickles
- Jule medister og deller med hjemmelavet rødkål
- Lun leverpostej med svampe og sprød bacon
- Grønlangkål med kålpølse, sennep og rødbeder
Dessert:
- Ris ala mande med kirsebær sauce og mandelgave
Tilbehør:
- 3 slags ost med tilbehør
- Brød, smør og fedt
Pris pr. pers.
Pris259kr.
🎆 Nytårsmenu 2024 🎆
Min. 2 personer
Din slagter har i samarbejde med kokken Carsten Kyster, udviklet en lækker menu bestående af 4 retter med minimal tilberedning og maksimal madglæde.
APPETIZER
Brioche roll med cremet linsesalat, rørt med vandkastanjer, knoldselleri og citrusfrugt. Toppet med tørrede løg og sennepskarse.
FORRET
Koldrøget laks med yuzu, urte-pannacotta, syltede græskar med sennepsfrø, rischips og bønnevinaigrette. Toppet med ærteskud og engsyre.
HOVEDRET
Oksemørbrad med letrøget grisebryst, ravioli med græskar, syltede bøgehatte, miso pebersauce, Pommes a la duchesse og asparges. Toppet med engsyre og sennepskarse.
DESSERT
Ananas- og kokosfromage med citrongræs, mango-calamansipuré, kakaocrumble og ærteskud.
Pris329kr.
Læs mere i
Grønnere Nytårsmenu 2024 🎆
Min. 2 personer
Din slagter har i samarbejde med kokken Carsten Kyster, udviklet en lækker menu bestående af 4 retter med minimal tilberedning og maksimal madglæde.
APPETIZER
Brioche roll med cremet linsesalat, rørt med vandkastanjer, knoldselleri og citrusfrugt. Toppet med tørrede løg og sennepskarse.
FORRET
Letrøget og bagt rødbedetatar, græskar med syltede sennepsfrø, rischips og rødbedevinaigrette. Toppet med ærteskud og engsyre.
HOVEDRET
“Juicy Marbles” - rødbedebøf, græskarravioli, tærte med beder, svampeduxelles og syltede bøgehatte, miso pebersauce, Pommes a la duchesse og asparges. Toppet med engsyre og sennepskarse.
DESSERT
Ananas- og kokosfromage med citrongræs, mangocalamansipuré, kakaocrumble og ærteskud.
Pris329kr.
Læs mere i
Den lille julefrokost
Min. 10 kuverter
Forret:
- Marinerede sild m/ karrysalat
- Stegte sild med sauce "tatar"
Hovedret:
- Grønlangkål m/ kålpølser, hamburgerryg, kogt røget flæsk, brune kartofler, sennep og rødbeder-
Dessert:
- Ris ala mande m/ kirsebær sovs og mandelgave
Tilbehør:
- Brød, smør og fedt
Pris pr. pers.
Pris179kr.
Allergener
& Ingredienser
Henvendelser omkring Allergener og ingredienser, kontakt venligst butikken på tlf: