Jul & nytår

Jul & nytår

Producent:

Kategorier:

Sorter:

Jul & nytår

Jul & nytår

Den store julefrokost

Min. 10 kuverter

Forret:

 - Marinerede sild m/ karrysalat

 - Stegte sild med sauce “tatar”
 - Rejer i trængsel med halve æg og mayonaise
 - Røget ørred salat med karse og dild

 

Hovedret: 

 - Rilette af kylling med dijonnaise og sennep pickles

 - Jule medister og deller med hjemmelavet rødkål
 - Lun leverpostej med svampe og sprød bacon

 - Grønlangkål med kålpølse, sennep og rødbeder

 

Dessert:

 - Ris ala mande med kirsebær sauce og mandelgave

 

Tilbehør:

 - 3 slags ost med tilbehør

 - Brød, smør og fedt


Pris pr. pers.

Pris259kr.

🎆 Nytårsmenu 2024 🎆

Min. 2 personer

Din slagter har i samarbejde med kokken Carsten Kyster, udviklet en lækker menu bestående af 4 retter med minimal tilberedning og maksimal madglæde.

 

APPETIZER

Brioche roll med cremet linsesalat, rørt med vandkastanjer, knoldselleri og citrusfrugt. Toppet med tørrede løg og sennepskarse.

 

FORRET

Koldrøget laks med yuzu, urte-pannacotta, syltede græskar med sennepsfrø, rischips og bønnevinaigrette. Toppet med ærteskud og engsyre.

 

HOVEDRET

Oksemørbrad med letrøget grisebryst, ravioli med græskar, syltede bøgehatte, miso pebersauce, Pommes a la duchesse og asparges. Toppet med engsyre og sennepskarse.

 

DESSERT

Ananas- og kokosfromage med citrongræs, mango-calamansipuré, kakaocrumble og ærteskud.

 

Se hvordan du anretter og læs om allergener her

Pris329kr.

Læs mere i

Grønnere Nytårsmenu 2024 🎆

Min. 2 personer

Din slagter har i samarbejde med kokken Carsten Kyster, udviklet en lækker menu bestående af 4 retter med minimal tilberedning og maksimal madglæde.

 

APPETIZER

Brioche roll med cremet linsesalat, rørt med vandkastanjer, knoldselleri og citrusfrugt. Toppet med tørrede løg og sennepskarse.

 

FORRET

Letrøget og bagt rødbedetatar, græskar med syltede sennepsfrø, rischips og rødbedevinaigrette. Toppet med ærteskud og engsyre.

 

HOVEDRET

“Juicy Marbles” - rødbedebøf, græskarravioli, tærte med beder, svampeduxelles og syltede bøgehatte, miso pebersauce, Pommes a la duchesse og asparges. Toppet med engsyre og sennepskarse.

 

DESSERT

Ananas- og kokosfromage med citrongræs, mangocalamansipuré, kakaocrumble og ærteskud.

 

Se hvordan du anretter og læs om allergener her

Pris329kr.

Læs mere i

Den lille julefrokost

Min. 10 kuverter

Forret:

 - Marinerede sild m/ karrysalat
 - Stegte sild med sauce "tatar"

 

Hovedret:
 - Grønlangkål m/ kålpølser, hamburgerryg, kogt røget flæsk, brune kartofler, sennep og rødbeder-

 

Dessert:

 - Ris ala mande m/ kirsebær sovs og mandelgave
 

Tilbehør:

 - Brød, smør og fedt


Pris pr. pers.

Pris179kr.

Allergener

& Ingredienser

 

Henvendelser omkring Allergener og ingredienser, kontakt venligst butikken på tlf: